Bramy

Preduzeće "Company Braća Miljković"

Bramy

Osnivači i vlasnici preduzeća

Bramy

Uz mnogo truda i iskustva

Robna marka “Bramy”

Godine 1990. Slavoljub i Milan Miljković prave modernu fabriku, površine 1600 m2, za izradu odevnih predmeta, kupuju nove savremene mašine i zapošljavaju 50 radnika.
Pored proširenja obima proizvodnje, menadžment preduzeća ulaže napor i finansije za adekvatni plasman i promociju svojih proizvoda, pre svega ulažu u sopstvenu maloprodajnu mrežu i promotivne nastupe na sajmovima mode u Beogradu, gde beleže značajne rezultate.
U velikoj konkurenciji u proleće 1996. godine, za svoj prvi sajamski nastup “Company Braća Miljković” osvaja “Srebrnu košutu” za kreaciju muškog odela, na jesen 1996. godine osvajaju “Zlatnu košutu” za muško odelo, kao i “Zlatni prsten” za sveukuonu kolekciju.
Ovakav uspeh je doprineo da menadžment lansira sopstvenu robnu marku “Bramy”. Akcenat je stavljen na prepoznatljiv i moderan dizajn, nabavku dobrih materijala kao i kvalitetnu izradu modela.
Danas preduzeće “Bramy doo” zapošljava 100 radnika, poseduje savremenu tehnologiju pre svega za tehničku pripremu, savremene mašine za sve operacije šivenja i finalizacije gotovih proizvoda.
Prodaju svojih proizvoda vrši preko sopstvene maloprodajne mreže, kao i preko poznatih veletrgovina u Srbiji.

p771756
p771656
p771556
Bramy
p771356
Bramy
Bramy
Back to Top